Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Studiekreds 5 – Fremstilling af mousserende vin og cider

29. april 2025 (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00

Under temaet “fra Drue til Glas” tages udvalgte emner op efter deltagernes ønsker.

Studiekredsen består af 8 møder. Sidste frist for tilmelding til den samlede studiekreds er den 14. november. 

Læs mere om det samlede forløb og tilmelding 

Der er mulighed for enkeltdagstilmelding efter pladsforholdene: 350 kr. pr. gang. 

Kontakt

Carl-Henrik Brogren på 2041 6249 eller pr. e-mail henrik@brogren.dk for yderligere oplysninger om de enkelte studiekredsemner og -indhold.

Tilmelding

Foreløbig planlægning

Tirsdag den 29. april 2025 kl. 17-21

Fremstilling af mousserende vin og cider. Methode Tranditionelle versus Charmat – tryktanksfer- mentering. Fordele og ulemper.

Tirsdag den 27. maj 2025 kl. 17-21

Charmat-metoden – proto- koller, nødvendigt udstyr, investeringer. arbejdsindsats. Fordele og ulemper. Styring af 2. gæringen på tank ved gæradaptation, lagring “sur lie” autoanalyse, gær-frafiltrering, modtryks-flaskefyldning.

Tirsdag den 17. juli 2025 kl. 17-21

Sensorik og blindsmagning. Kravene for en BOB godkendelse.

Blindsmagning på udenlandske AOC, IPG og bordvine.

Detaljer

Dato:
29. april 2025 (tirsdag)
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Carl-Henrik Brogren
Telefon
Carl-Henrik Brogren
E-mail
henrik@brogren.dk

Sted

Mantziusgården
Johan Mantziusvej 7a
Birkerød, 3460 Danmark
+ Google Maps