- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Fremstilling af mousserende vin – arbejdet i vinkælderen, Nordsjælland. OBS: AFLYST pga. sygdom
14. januar (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
OBS: AFLYST pga. sygdom. Information om nyt kursus offentliggøres snarest.
Skynd dig at tilmelde dig kurset, hvis du vil vide mere om:
- Andengæring af grundvinen på champagneflasker og lagring ”på gærbundfald”.
- Degorgering med tilsætning af dosage.
- Fremstilling af sulfitblanding og sukkerblanding.
- Blanding af grundvinene samt fremstilling af reservevin
Vi oplever stor interesse for dette kursus, så vi skynder os at udbyde kurset igen i 2025.
KURSUSPROGRAM
Undervisningen sætter fokus på champagnemetoden, der som det helt centrale tager sit udgangspunkt i helklasepresning af drueklaserne.
På kurset vil du i forbindelse med undervisningen også få mulighed for at smage vine, som er fremstillet på grundlag af ovennævnte metode.
KURSET AFHOLDES
Dato: Tirsdag, den 14. januar 2025 kl. 17-21
Sted: Ballerup Tennisklub, Parkvej 9A, 2750 Ballerup
Underviser: Bjarne Ingstrup.
Deltagerpris: Kr. 575,-
Tilmeldingsfrist: Torsdag, den 9. januar 2025
Deltagerprisen dækker leje af lokale, undervisningsmateriale, forplejning samt smagning af vine.
BEMÆRK
Der er begrænset deltagerantal på 12 deltagere.
Kurset gennemføres ved minimum 6 deltagere.
Kurset henvender sig til vinavlere, som er ”begynder og øvede”. For at sikre dig det bedste udbytte af kurset er det en fordel, at du har nogen erfaring med fremstilling af vin.
Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte Bjarne Ingstrup på mobil 23701613 eller mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk.