skip to Main Content

Der findes omkring 100 kommercielle vinproducenter i Danmark og de fleste af dem har opnået en høj faglig ekspertise og fremstiller vin af høj kvalitet. Flere er endda begyndt at producere vin i international klasse. Dansk produceret cider har længe været anset for et kvalitetsprodukt.

Gennem de seneste 20 år er rødvine og hvidvine blevet bedre og bedre. I de senere år er mousserende vin af både druer og frugt blevet anerkendt som et dansk kvalitetsprodukt. Senest er dansk brygget mjød blevet et spændende dansk produkt.

Der er stort fokus på bæredygtig produktion af dansk vin. Det gælder både råvarerne, vinificeringen og emballagen. Et andet vigtigt element i forbindelse med bæredygtigheden er den korte transportvej fra producent til forbruger.

Vil du være forhandler af dansk vin?

Brug søgefeltet til at finde en vingård. Klik på de små pile for at sortere listen på en kolonne.

VingårdsnavnAdressePostnrByVingårdsbeskrivelse
Andersen WineryVrinners Bygade 45 8420KnebelVi har produktion på adressen.
Annisse VingårdPræstevej 893200HelsingeLille erhvervsvingård beliggende ved stråtækt tidligere husmandssted fra 1825 i landsbyen Annisse tæt på Arresø. 400 stokke af de blå sorter Rondo, Regent og Castel og de grønne Solaris, Orion og Zala Perle. Flere af vinene har opnået medaljer. Gårdbutik åben fredag 15 - 18 og lørdag 11 - 14.
BARFOD VIN, RØSNÆSRøsnæsvej 4374400KalundborgBARFOD VIN er et økologisk speciallandbrug med nordiske koldklimavine, hvide og rosé, som primær produktion.
Ca. 14.000 vinstokke/4,5 HA.
BeckervineTingbækvej 53460Birkerød
By Stokkebye ApSKertemindevej 1525800NyborgStokkebye Vingård ligger 8 km. syd for Kerteminde, i Bovense. I alt 9.500 vinstokke. Der laves hvidvine, mousserende vine og hedvine - alle efter økologiske principper.

Vinen kan købes på webshoppen på www.bystokkebye.com eller i gårdbutikken i vineriet. Vi tilbyder vinsmagninger m. rundvisning se @bystokkebye på Facebook og Instagram, el. kontakt os på info@bystokkebye.com
Domaine NyballeNyballe 2, Skelde6310BroagerVi er lille vingård der primært producer rødvine.
Den nuværende vingård gård tilbage til 2006.
Vi har fem forskellige sorter: Rondo, Regent, Leon Millot, Castel og Cabaret Noir.
Vi sælger vin fra vingården samt holder rundvisninger og vinsmagning for små grupper på vingården.
Vi har også en webshop på https://www.nyballe.dk/webshop/

Se mere på www.nyballe.dk eller på Facebook https://www.facebook.com/nyballe/
Dyrehøj VingaardRøsnæsvej 2544400KalundborgDyrehøj Vingaard er Danmarks største vingård med over 10 hektar eller over 35000 planter. Vingården har egen fuld produktion og laver også vin for andre vinbønder.
Gårdens eget destilleri producerer vindruebrændevin og meget andet, bl.a. gin, drâm, likør og diverse frugtbrændevine.
Der er åbent for gæster hele året i butikken, i caféen eller på en rundvisning.
Fjordgård Vin & VadehavHo Bugt Vej 376852BillumFjordgård Vin blev etableret i 2003 og er beliggende med marker ned til Ho Bugt i Varde kommune.
Vi dyrker ca. 1.500 stokke fordelt på 8 sorter, fortrinsvis Solaris, Rondo, Leon Millot og Cabernet Cortis.
Druerne vinificeres håndværksmæssigt i vores lille fødevaregodkendte vineri og bliver til såvel traditionelle bordvine som dessertvine.
Vi afholder rundvisning og smagning for grupper og har åbent for salg efter aftale.
Frederiksborg Vin AmbAHarløsevej 1643400HillerødFrederiksborg Vin a.m.b.a. er etableret i år 2000 og er dermed en af de ældste kommercielle vingårde i Danmark. På sydvendte skråninger et par km. vest for Hillerød dyrker og producerer vi hvidvin, rosé, rødvin og hedvin. Vi har nu ca. 1.800 vinstokke, fordelt på fire blå sorter samt en grøn. Det årlige udbyttet er omkring 2.500 flasker (afhængig af vejret), som sælges til andelshaverne, i gårdbutikken og til enkelte caféer og forhandlere. Du er velkommen til at kontakte os for en snak om forhandling af vore vine. Se www.fbvin.dk
FrøkærvingaardBønstrupvej 76580VamdrupVamdrups første vingård med salg af hvidvin, rosévin, rødvin og søde dessertvine. Vi har 3 holdeplasser til autocamper som er medlem af www.pintrip.eu.
GalsgaardRiserupvej 564840Riserup
GarbolundHelsingevej 73200HelsingeGarbolund har 7700 vinstokke og drives sammen med Vester Ulslev Vingaards 1500 stokke, begge vingårde er økologisk certificerede og fremstiller naturvin. Samdriften er resultatet af et generationsskifte, som sikrer de to vingårdes fremtid. Vinene fra Garbolund og Vester Ulslev Vingaard har fået en fælles signatur, en fælles grafiske profil, og brandes under navnet Garbolund
Glenholm VingårdFjordlystvej 219681RanumPå Glenholm har vi dyrkning af vin siden 1993 og arealet er i dag ca. 2½ hektar. Foruden produktion af egne vine er der omfattende kontraktproduktion for andre vinavlere.

På vingården er der café hvor alle vinene kan opleves.

Glenholm har fokus på at udnytte de restprodukter der kommer ved vinproduktionen til produktion af lækre mad og drikkevarer - som sælges fra gårdbutikken.

Vingården bliver ofte brugt til events, som kan arrangeres efter ønske.

www.glenholm.dk
Glenholm er ogs
GrippingslundMargrethesmindevej 56580VamdrupGrippingslund Vingård har ca. 1300 vinstokke, der er plantet i årene 2013-2019. I 2016 blev vi godkendt til salg af vin. Vi fremstiller hvidvin, rødvin, rosévin samt hyldeblomstvin.

Se mere på www.grippingslund.dk
Guldbæk VingårdÆrtebjergvej 40 B, Guldbæk9230Guldbæk lille familiedrevet dansk vingård smukt placeret I det kuperede område ved landsbyen Guldbæk ca. 20 km syd for Aalborg.

Det er vores brændende passion at skabe vine i en klasse der placerer Danmark på det internationale vinkort. Med godt håndværk, økologiske metoder og kompromisløs fokus på kvalitet forfølger vi dette mål og adskillige præmieringer fra internationale vin konkurrencer viser at vi er godt på vej.
HORN CIDERSkovrodsvej 508670LåsbyVelkommen til HORN CIDER.
Butikken holder åben efter aftale.
Kom og oplev vores produktion af æblevin og cider.
Vi arrangerer gerne smagninger med smagsprøver af vores forskellige æblevine og cider, hertil serveres hjemmebagt brød og ost.
Højsgaard Mikrovineri ApSAnnebergparken 28A4500Nykøbing Sjælland Højsgaard Mikrovineri blev startet i 2017. Vi producere Dansk, klimavenlig vin uden tilsætningsstoffer lavet på danske druer og frugt - velegnet til det nye nordiske køkken
www.hoejsgaardmikrovineri.dk
Højvang VinEriksborgvej 88960Randers SØMindre vingård med eget vineri og gårdsalg.
Vingården drives økologisk med ca. 700 vinstokke
Vingården er anlagt i 2007.
JustenborgVroldvej 1418660SkanderborgVi er en vingård med ca 3500 vinstokke . Vi satte de første vinstokke i 2012 . Vi har 5 sorter Rondo , Solaris , Bolero ,Carbernet Cortis og Orion . Vi får vores vin produceret på Glenholm vingård som vi har et samarbejde med . Vi laver rosevin -hvidvin og bobler . Og Rødvin når der kommer et superår for vindruerne .Vi afholder vinsmagning og sælger vinen fra vores vingård . Og er med i åbne vingårde
Kelleris VingaardKellerisvej 783490KvistgårdKelleris Vingaard blev etableret i 2001 af Susanne og Søren Hartvig Jensen. Tilplantet 1,3 ha med 4200 vinstokke. Produktionen foregår i eget delvis underjordisk vineri. Producere rødvine, hedvine og mousserende vine.
Arrangere vingårdsbesøg efter aftale. Se mere på www.kellerisvingaard.dk
Kimesbjerggaard VingaardTåstebjerggyden 215600FaaborgVingården ligger ved Sinebjerg Strand og har pt. 13 sorter. Der 1550 i drift, og ialt 2200 stokke.
Klitgaard VinHestehavevej 125792ÅrslevØkologisk/biodynamisk vingård
www.klitgaardvin.dk
Koruplund VingårdKorupskovvej 138550RyomgårdKoruplund Vingård og B&B blev etableret i 2015 med plantning af de første 1.500 af i alt 3.000 vinstokke.
Vingården er beliggende på sydvendte skråninger mod Kolindsund, midt på Djursland.
Vingårdens vision er at fremstille Perla Danica, en mousserende rosé samt diverse sideprodukter.
Endnu er vingården under etablering, så du må vente med at besøge os til 2021, hvor vi planlægger at åbne en gårdbutik og et formidlingsområde. Men indtil da kan du følge os på: http://koruplund.dk
Kristianshøj VinViemosegade 24771Kallehave
Lyngby Winery ApSAalborgvej 269575TerndrupLyngby Winery ApS er en cold climate vingård som er under opbygning. Der tages ikke imod besøgende i øjeblikket men vi forventer at kunne åbne dørene for de første gæster i efteråret 2022.
Magtenbølle Honning & MjøMagtenbøllevej 785492VissenbjergMig og min kone er biavlere og vi laver mjød, men vi laver også en del cider og øl samt æblebrændevin. Det hænder, at vi laver 25 liter vin på vores 35 vinstokke eller laver en anden frugtvin. Se mere på vores hjemmeside: www.magtenboelle.com
Magtenbølle VingårdMagtenbøllevej 1025492Vissenbjerg
MjødgårdHeeringvej 25. Bygning 84690DalbyMjødgård er et mikrobryggeri på Stevns, som er specialiseret i brygning af Mjød.

Hele idégrundlaget og visionen bag Mjødgård er, at brygge en mjød af højeste kvalitet. Vi vil brygge gourmetmjød og vi ser os selv, som en del af det Nye Nordiske Køkken.
Bryggeriet arbejder med en autentisk og traditionel tilgang til brygningen, der har været i brug siden vikingetiden og formentlig endnu længere tilbage i tiden.

Hos Mjødgård brygges mjøden af den gode danske honning fra grønne biavlere, hvor
MODAVISdr. Vilstrupvej 1496000KoldingTæt ved Kolding Fjord finder du Vingården Lindely. Én af Danmarks absolut smukkest beliggende vingårde. Siden starten på vineventyret i baghaven i 2004 dyrker vi i dag 11 forskellige sorter på 4,6 ha. Dansk vin er bedre end nogensinde og vi har høstet 17 medaljer på 15 måneder. Du kan læse mere på vor hjemmeside: www.modavi.dk
Neder Kjærsholm VingaardVattrupvej 28, Thorning8620KjellerupVingård fra 2009, der ligger i forbindelse med den gamle hovedgård, Neder Kjærsholm ved Thorning/Kjellerup i Midtjylland.

Vingården satser på at lave dansk vin i en rigtig høj kvalitet af de ca. 6000 vinstokke, der er placeret omkring vingården.

Neder Kjærsholm Vingaard producerer både rød-, rosé- og hvidvine men også grappa samt mousserende vine på druer og æbler.
Nygårdsminde VingårdTolstrupvej 1029700BrønderslevNygårdsminde Vingård på breddegrad 57,29° er Danmarks nordligste erhvervsavler og liebhaver vingård i de smukkeste omgivelser. Vingården er i sig selv et besøg værd med vinmarker rundt om det flotte hovedhus og en flot anlagt parkgolfbane.
De 2.500 vinstokke dyrkes økologisk og ambitionen er at lave kvalitetsvin og være med til at sætte Danmark på vinlandkortet.
Rundvisninger, vinsmagninger, parkgolf, yoga, VIP-lokaler.
Næsby Strand VinlaugNæsbyvej 20 B4200SlagelseNæsby Strand Vinlaug er en forening som driver en vinmark. Det beplantede areal er 5000 m² med 1400 vinstokke, hvoraf druesorterne Rondo, Solaris og Cabernet Cortis udgør langt den største del. Druerne bliver dyrket efter de økologiske principper.
Næsbydale VingårdNæsbydalevej 119681RanumVingård og galleri med enestående beliggenhed nær Limfjorden. Smag vores præmierede rødvin og nyd udsigten fra vores tagterasse.
Besøgende er velkomne hver søndag i sommersæsonen 1.4. - 1.10 fra kl. 14 - 17 eller efter aftale
på mobil 20921662 eller 22964916.
Nårupskov VingårdSkovvej 305690Tommerupnaarupskov.dk
OddeKystVineriPetersborgvej 159560HadsundVingaard med produktion af vin dyrket på den gamle havbund ved indsejling til Danmarks smukkeste fjord. Mariager fjord.
Der fremstilles 3 forskellige rødvine en rose , en hvid, samt moserende vine. Desuden produceres der 2 forskellig druebrændevine på vingaarden. Der udlejes ferie hus under mottoet "Kom og bo på din egen vingaard". Forskellig vinsmagninger og tidspunkter kan se på vores hjemmeside. Der er åben efter aftale.
Se mere på vores hjemmeside http://oddekystvineri.dk/DK.aspx
PilegaardLangelinievej 123600FrederikssundVi dyrker 3 sorter på vingården:
Solaris, Cabernet Cantor og Souvignier Gris.

Besøg i vinmarken og salg af vin efter aftale.
Præstø Vingård, GranabriJungshovedvej 24720Præstø
Skærsøgaard VinNørresøvej 12, Dons6051AlmindFørste autoriserede og mest præmierede vingård i kongeriget Danmark
EU’s nordligste og Danmarks eneste kvalitetsvins-område - med BOBLE-vinen - DONS (BOB)
Se www.dansk-vin.dk
SnoremarkGundsølillevej 524000RoskildeHos os producerer vi en vifte af spændende drikkevarer: mjød, cider, ginlikør og alkoholfrie produkter. Vi elsker at eksperimentere med råvarer fra den danske natur og forvandle det til kvalitetsvin, som vi har høstet en stribe præmier for. Vores mjød er typisk halvsøde til halvtørre og cideren er en klassisk engelsk cider baseret på æbler fra vores ciderplantage.
Vi er åbne for private arrangementer, rundvisninger og besøg i gårdbutikken
se mere www.snoremark.dk
Stae VingaardMølstedvej 259310VodskovVingård med ca 2500 stokke, fordelt på både blå og grønne druer. Producerer primært Rosé og Hvidvin, men eksperimenterer også med Rødvin. Vine kan købes ved henvendelse på vingården. Tilbyder også rundvisninger fra 2 - 30 personer incl smagning af 2-3 vine.
Stenbakke VinKirkevænget 98400EbeltoftVingården drives økologisk med biodynamisk inspiration, dvs at visse bio elementer indgår i dyrkningen. Vinifikation som bourgogne. Der dyrkes otte druesorter. Vingården er økologisk godkendt.
STUB VingaardSkambækvej 144400KalundborgSTUB Vingaard er startet i 2017. Vi har pt. ca. 1 ha med 4.000 vinstokke og har fokus på at lave hvidvin og mousserende vin, der afspejler den fantastiske natur på Røsnæs.
Todbjerg VingårdLille Todbjerg 68530HjortshøjKommerciel vingård med ca. 5000 vinstokke fordelt på sorterne Cabaret Noir, Marquette, Pinotin, Cabernet Cantor, Rondo, Souvignier Gris, Riesel og Solaris.
Alt markarbejde følger de biodynamiske principper..
Tuemosegård VinBroksøvej 804690Haslev2200 vinstokke på sydvendt skråning. Eget godkendt vineri.
Godkendt til sortsvin , samt BGB, Beskyttet Geografisk Betegnelse. Godkendt af SKAT til at afregne punktafgifter.
Laver rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vine samt mjød, da vi har egen bigård.
Med venlig hilsen
Ingrid og Simon.
Vejrhøj VingårdVejrhøjvej 94540Fårevejle
Vester Vedsted VingårdVester Vedsted Vej 646760Ribe
Vesterhavegaarden VingårdVesterhavevej 2044736KarrebæksmindeVesterhavegaarden vingård, vinder som Danmarks bedste vingård 2017, har en helt unik naturmæssig beliggenhed i Danmark. I det vidunderlige Karrebæksminde, ved Vesterhave strand og direkte på den skønne Lagune natur sti, for enden af blind vej, i læ af skoven og kun 200 meter til Smålandshavet. Når man går rundt på markerne kan man høre havets brusen og mærke den friske havluft. Ved Smålandshavet høster vi siv, som vi bruger til at tørring af druerne der således får mineraler og salte fra havet.
Vexebo VinVeksebovej 93480FredensborgDansk økologisk naturvin og cider. Rundvisninger/smagninger og stalddørssalg kun efter aftale.
60867025
Vineri Klemhest I/SKlemhestvej 4, Kliplev6200AabenraaVi afholder rundvisninger med efterfølgende vinsmagninger. Se under "ARRANGEMENTER" på www. klemhest.dk .
Besøg vores gårdbutik. Se nærmere under" SALG" på www.klemhest.dk
VinperlenLundemarken 194532GislingeVinperlens formål er at lave dansk økologisk vin af økologisk dyrkede druer. Derudover laver vi også nogle frugtvine. Vin for andre vinavlere og private.
Vinperlen er en nicheproduktion af dansk økologisk vin. Vinen er produceret på friland, ligesom man ser det i vinlandene. Produktionen vil primært være rødvin og en mindre produktion af hvidvin og mousserende vine. Vinperlens marker og vin rum er godkendt til økologisk produktion af plantedirektoratet og fødevaredirektoratet som den første på
ØrbyvingaardMaglebjergvej 16 Ørby3200HelsingeØrbyvingaard ligger 40 m over vandet og på det næst højeste punkt i Ørby.
Vingaarden har godkendt vineri og gårdbutik
Vi er i samarbejde med Agrovi for at blive økologisk, dersom vi ikke sprøjter med gift, men kun sprøjtemidler som er godkendt til økologiske planter.vi har nu 2700 vinstokke på gården.
vi laver vinarrangementer for 8 personer op til 50 personer. Arrangementet inderholder tur i vinmarken og se ind i vineriet samt smagsprøver,dette tager ca. 2 1/2 time og koster kr. 150,00 pr. g
Ørnberg vinDrusbjergvej 24583Sj. OddeØkologisk vingård med fokus på hvidvin og mousserende vin. Desuden en mindre produktion af dessertvin og hedvin