Skip to content

Vinpressen årgang 2022

Klik på det nummer af Vinpressen, som du vil læse.

Du skal være logget ind for at læse Vinpressen.

Vinpressen nr. 1 - 2022

Læs bl.a. om

  • Lokalgruppekontakter, udvalgsformænd og bestyrelse til landsmøde
  • Hans J. Rosenfeld 1945-2021
  • Druehøsten årgang 2021
  • Hvilke udbytter kan opnås i dansk vindyrkning – og påvirker det kvaliteten?
  • Oversigt over årsgennemsnittene for druesorterne der danner grundlaget for rangskemaets værdier (bilag til Vinpressen, som kun udgives digitalt)

Læs tillæg til Vinpressen

Vinpressen nr. 2 - 2022

Læs bl.a. om

  • Bestyrelsens beretning for 2021-2022
  • En ny sæson er begyndt
  • Alder på dansk vin
  • Design din egen vin
  • Hvornår er en flaske en champagneflaske?
  • Brug EU’s kvalitetssystem
  • Analysekrav for kommercielle danske vine

Vinpressen nr. 3 - 2022

Læs bl.a. om

  • Generalforsamling i Foreningen Dansk Vin
  • Nye medlemmer i bestyrelsen
  • Beretning fra forårsseminar
  • Klimatiske fordele ved kystnær dyrkning
  • Næring – for lidt, for meget, tilpas
  • Hvepsebekæmpelse i vinmark
  • Vigtige egenskaber hos gær

Vinpressen nr. 4 - 2022

Læs bl.a. om

  • Årets bedømmelse af danske vine
  • Instruktørtræf
  • Mikkelsdag er mjødens dag
  • Knop- og skudstrukturen på vindrue
  • Vinhøsten…
  • Presseteknik
  • En smag af syre
  • Pas på med gæring og kuldioxid
  • Gæring af druemasse til kulsyremaceration
  • Advarsel mod svovldioxid

Vinpressen nr. 5 - 2022

Læs bl.a. om

  • Dansk Vinskue 2022 – Resultater og udstillerberetninger
  • Analyser af vinskuevine 2022
  • Full pott for vinbøndene på Grubbestad
  • Højt niveau på årets mjød

Vinpressen nr. 6 - 2022

Læs bl.a. om

  • Nye druesorter status 2022
  • Vinskimmel – senfølger og forvekslingsmuligheder
  • Ukrudtsmidler kan give skader i vinmarken
  • Forsikringen grinede af sprøjtemiddelskader
  • Vindrueforædlere samlet til konference