Vinpressen årgang 2022
Klik på det nummer af Vinpressen, som du vil læse.
Du skal være logget ind for at læse Vinpressen.
Vinpressen nr. 1 - 2022
Læs bl.a. om
- Lokalgruppekontakter, udvalgsformænd og bestyrelse til landsmøde
- Hans J. Rosenfeld 1945-2021
- Druehøsten årgang 2021
- Hvilke udbytter kan opnås i dansk vindyrkning – og påvirker det kvaliteten?
- Oversigt over årsgennemsnittene for druesorterne der danner grundlaget for rangskemaets værdier (bilag til Vinpressen, som kun udgives digitalt)
Vinpressen nr. 2 - 2022
Læs bl.a. om
- Bestyrelsens beretning for 2021-2022
- En ny sæson er begyndt
- Alder på dansk vin
- Design din egen vin
- Hvornår er en flaske en champagneflaske?
- Brug EU’s kvalitetssystem
- Analysekrav for kommercielle danske vine
Vinpressen nr. 3 - 2022
Læs bl.a. om
- Generalforsamling i Foreningen Dansk Vin
- Nye medlemmer i bestyrelsen
- Beretning fra forårsseminar
- Klimatiske fordele ved kystnær dyrkning
- Næring – for lidt, for meget, tilpas
- Hvepsebekæmpelse i vinmark
- Vigtige egenskaber hos gær
Vinpressen nr. 4 - 2022
Læs bl.a. om
- Årets bedømmelse af danske vine
- Instruktørtræf
- Mikkelsdag er mjødens dag
- Knop- og skudstrukturen på vindrue
- Vinhøsten…
- Presseteknik
- En smag af syre
- Pas på med gæring og kuldioxid
- Gæring af druemasse til kulsyremaceration
- Advarsel mod svovldioxid
Vinpressen nr. 5 - 2022
Læs bl.a. om
- Dansk Vinskue 2022 – Resultater og udstillerberetninger
- Analyser af vinskuevine 2022
- Full pott for vinbøndene på Grubbestad
- Højt niveau på årets mjød
Vinpressen nr. 6 - 2022
Læs bl.a. om
- Nye druesorter status 2022
- Vinskimmel – senfølger og forvekslingsmuligheder
- Ukrudtsmidler kan give skader i vinmarken
- Forsikringen grinede af sprøjtemiddelskader
- Vindrueforædlere samlet til konference