Skip to content

Vinpressen årgang 2014

Klik på det nummer af Vinpressen, som du vil læse.

Du skal være logget ind for at læse Vinpressen.

Vinpressen nr. 1 - 2014

Læs bl.a. om

  • Klimaet i 2013 og betydningen for vindyrkningen i Danmark
  • Høstrapport, vinåret 2013
  • Skånska vingårdar

Vinpressen nr. 2 - 2014

Læs bl.a. om

  • Frostskydd med bevattning
  • Fra vinmark og vineri – og lidt om kalkning
  • Stilksyge
  • Introduktion till: Syrabalans i vita viner odlade i ett kallt klimat: hur kan vi förbättra den?
  • Urteagtig grøn smag i rødvin

Vinpressen nr. 3 - 2014

Læs bl.a. om

  • Espaliering – Lav eller høj?
  • Esca, Petri, Eutypa, Bot canker, Black foot – nygamle svampesygdomme spreder sig
  • Syrabalans i vita viner odlade i ett kallt klimat. Del 2 Biologisk avsyrning
  • Spritproduktion på Gotland
  • Autentisk vin – om økologisk, biodynamisk og naturlig vin
  • FDV’s faglige seminar: Svampesygdomme og malolaktisk kultur

Vinpressen nr. 4 - 2014

Læs bl.a. om

  • Dansk Vinskue 2014
  • Analyser og kommentarer til årets vinskuevine
  • Miljøstyrelsen arbejder på at tillade bicarbonat mod svampesygdomme
  • En svensk vingård – Åhus Vingård
  • En vingård i klitterne
  • Omkostninger og overvejelser ved at etablere en vingård

Vinpressen nr. 5 - 2014

Læs bl.a. om

  • De langtidsholdbare druesorter
  • En ny stjerne på den danske vinhimmel
  • Ukrudt eller jordbær
  • Nye Freiburg druesorter…?
  • Svensk Vinbedömning 2014
  • Manden i chiliskjorten
  • Spændende besøg på Lallemand’s gærfabrik i Grenå

Vinpressen nr. 6 - 2014

Læs bl.a. om

  • ERFA Skåne
  • Vinterforberedelser i vinmarken
  • International FOOD Contest 2014
  • Løvvægspleje i dansk vinavl
  • Analyser som værktøjer til optimal gødskning
  • Svovl i vin – Lidt om Böckser