Vinpressen årgang 2019
Klik på det nummer af Vinpressen, som du vil læse.
Du skal være logget ind for at læse Vinpressen.
Vinpressen nr. 1 - 2019
Læs bl.a. om
- Druekvalitet – vinkvalitet
- Klimaet i 2018
- Høstrapport
- Møde for lokal- og erfagruppeformænd
- Høstdatatabel (bilag til Vinpressen, som kun udgives digitalt)
Vinpressen nr. 2 - 2019
Læs bl.a. om
- Forudsigelse af årets høstdato ud fra temperaturen i maj
- Stiklingeformering af vinplanter
- Skalkontakt
- Vinfejlen “Brett”
- Aftapning af vin
- En studiekreds om mousserende vin
Vinpressen nr. 3 - 2019
Læs bl.a. om
- Beretning fra generalforsamlingen
- Ny webmaster
- Frygtet forår – Nattefrost
- Udviklingen af frugtbare knopper i vindrue og betydningen for beskæring
- Når druer sprækker
- Mjød – vores fælles kulturdrik
Vinpressen nr. 4 - 2019
Læs bl.a. om
- Hvidvine med restsødme
- Værktøjer til at begrænse SO2 i rødvine
- Hygiejne i vineriet
- Vinfejl – Lys og varme
- Pometets Vindag 2019
Vinpressen nr. 5 - 2019
Læs bl.a. om
- Dansk Vinskue 2019 – Resultaterne
- Meldug, vinskimmel og PIWI
- WBI Freiburg markforsøg 2019
- Bedømmelse af mjød ved Mjødens dag
- Organisatoriske muligheder: Andelsforeninger, vinlaug, vinsyndikater, vinklubber og byvinerier
- Ny sæson i den sjællandske erfagruppe om mousserende vin
Vinpressen nr. 6 - 2019
Læs bl.a. om
- Vinfremstilling – Processer før gæring
- Most-, cider- og vinanalyser
- Syrer og pH i most og vin
- Vinsmagning – hvorfor og hvordan?
- Vinbondens sang (bilag til Vinpressen, som kun udgives digitalt)