Vinpressen årgang 2014
Klik på det nummer af Vinpressen, som du vil læse.
Du skal være logget ind for at læse Vinpressen.
Vinpressen nr. 1 - 2014
Læs bl.a. om
- Klimaet i 2013 og betydningen for vindyrkningen i Danmark
- Høstrapport, vinåret 2013
- Skånska vingårdar
Vinpressen nr. 2 - 2014
Læs bl.a. om
- Frostskydd med bevattning
- Fra vinmark og vineri – og lidt om kalkning
- Stilksyge
- Introduktion till: Syrabalans i vita viner odlade i ett kallt klimat: hur kan vi förbättra den?
- Urteagtig grøn smag i rødvin
Vinpressen nr. 3 - 2014
Læs bl.a. om
- Espaliering – Lav eller høj?
- Esca, Petri, Eutypa, Bot canker, Black foot – nygamle svampesygdomme spreder sig
- Syrabalans i vita viner odlade i ett kallt klimat. Del 2 Biologisk avsyrning
- Spritproduktion på Gotland
- Autentisk vin – om økologisk, biodynamisk og naturlig vin
- FDV’s faglige seminar: Svampesygdomme og malolaktisk kultur
Vinpressen nr. 4 - 2014
Læs bl.a. om
- Dansk Vinskue 2014
- Analyser og kommentarer til årets vinskuevine
- Miljøstyrelsen arbejder på at tillade bicarbonat mod svampesygdomme
- En svensk vingård – Åhus Vingård
- En vingård i klitterne
- Omkostninger og overvejelser ved at etablere en vingård
Vinpressen nr. 5 - 2014
Læs bl.a. om
- De langtidsholdbare druesorter
- En ny stjerne på den danske vinhimmel
- Ukrudt eller jordbær
- Nye Freiburg druesorter…?
- Svensk Vinbedömning 2014
- Manden i chiliskjorten
- Spændende besøg på Lallemand’s gærfabrik i Grenå
Vinpressen nr. 6 - 2014
Læs bl.a. om
- ERFA Skåne
- Vinterforberedelser i vinmarken
- International FOOD Contest 2014
- Løvvægspleje i dansk vinavl
- Analyser som værktøjer til optimal gødskning
- Svovl i vin – Lidt om Böckser