- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Studiekreds 4 – Sensorisk bedømmelse af mousserende vine
28. maj (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
Møde nr. 7 – tirsdag den 28. maj 2024
Sensorisk bedømmelse af mousserende vine.
Mantziusgården Johan Mantziusvej 5A, 3460 Birkerød
Øvelse 7: ”Decouverté de la Degustation de Champagne”
Testvin: Oplyses først efter mødet
I forsættelse af tidligere studiekredse om mousserende vin udbydes i den kommende vintersæson af Carl-Henrik Brogren en Studiekreds 4
Studiekredsen omfatter 8 aftenmøder den sidste tirsdag i hver måned kl. 17-21 på Mantziusgården i Birkerød startende den 28. november 2023, hvor lektor i sensorik Qian Janice Wang, Københavns Universitet, vil give en introduktion til emnet (på engelsk).
De øvrige 7 gange vil vi gennemgå praktiske øvelser fra bogen “Découverte de la Dégustation du Champagne – Art, science et Plaisir” af Carine Herbin & Jöel Rochard, Collection Avenir Oenologie 2006.
Der vil også være en blindsmagning af de mousserende vine fra studiekreds 3.
En studiekreds er en erfaringsudveksling og videreuddannelse i et specifikt emne. Studiekredsen er ikke for begyndere – der forventes erfaring med fremstilling af mousserende vine.
Deltagerantallet er begrænset til 24. Kursusleder Carl-Henrik Brogren, henrik@brogren.dk, tlf. 2041 6249.
Tilmeldingsfrist: Den 20. november 2023
Selvom tilmeldingsfristen er overstået, er du velkommen til at kontakte Carl-Henrik Brogren på tlf. 20416249 for at høre om eventuelle afbud.