skip to Main Content

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Workshop om sensorisk analyse

Kantinen på Højbakkegård Højbakkegård Alle 30Tåstrup,

Workshop om sensorisk analyse: Introduktion til grundsmagene Workshoppen vil handle om grundsmagene, og der vil være få praktiske øvelser. Belinda vil guide os i at udføre en profilering af enkelte…

200Kr

Begynderkursus i ciderfremstilling – Aflyst

Vigersted skole Snekkerupvej 4Ringsted,

Kurset er desværre blevet aflyst. Et nyt kursus vil blive udbudt senere. Cider er gæret æblemost med en alkoholprocent på højst 9 %. Cider kan både være med eller uden…

950Kr

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2: Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Modul 6. Begynderkursus mousserende vin Métode traditionelle

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Lørdag den 22. Januar 2022 kl. 10.00 med forventet afslutning kl. 15.00 i Karrebæksminde Teoretisk og praktisk gennemgang af fremstillingsprocessen. Det forudsættes at deltagerne har erfaring med vinfremstilling. Medbring selv…

Kr500

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Lokalgruppe-, ERFAgruppe- og udvalgsformandsmøde

Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65Odense S,

Lørdag den 5. februar 2022 kl. 9.30-16.00, forventeligt på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Nærmere oplysninger offentliggøres ultimo 2021.

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Begynderkursus i Vinavl, Modul 1 – 4

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Begynderkursus i Vinavl Kurset består af 4 moduler med i alt 8 kursusdage. I forbindelse med kurset vil vi gennemgå smageteknik og smage på vine af så mange danske druer,…

2400Kr

Begynderkursus i Vinavl, modul 1

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Planlægning af vingården Få gennemtænkt vingården inden du tilplanter den. I forbindelse med planlægning af vingården indgår valg af druesorter. Der vil derfor være smagning af vine fra forskellige druer,…

450Kr

Begynderkursus i Vinavl, Modul 3a, Pasning af vingården

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Pasning af vingården Kurset består af 3 moduler, der afholdes på følgende dage: Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10.00- ca. 15.00 Vesterhavevej 204, 4736 Karrebæksminde Her vil vi arbejde…

650Kr

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

FDV generalforsamling 2022

Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65Odense S,

Lørdag den 23. april 2022 kl. 9.30-14.30, forventeligt på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødeindkaldelse og bestyrelsens beretning kommer i februarnummeret af Vinpressen og her på hjemmesiden.

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Begynderkursus i Vinavl, Modul 2, Anlæg af vingård

Bråbyvej 56, 4690 Haslev Bråbyvej 56Haslev,

Anlæg af vingård Vi gennemgår teorien men vil primært arbejde med renovering af en gammel vingård. Hvad gør vi ved kommende svampeangreb i vinmarken? Tilmelding og betaling af kursusgebyr kan…

400Kr

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Begynderkursus i Vinavl, Modul 3b, Pasning af vingården

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Pasning af vingården Kurset består af 3 moduler, der afholdes på følgende dage: Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10.00- ca. 15.00 Vesterhavevej 204, 4736 Karrebæksminde Her vil vi arbejde…

650Kr

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Pometet Agrovej 1Taastrup,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider

Mantziusgården Johan Mantziusvej 7aBirkerød,

Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin,…

2000Kr

Begynderkursus i Vinavl, Modul 3c, Pasning af vingården

Vesterhave Vingaard Vesterhavevej 204Karrebæksminde,

Pasning af vingården Kurset består af 3 moduler, der afholdes på følgende dage: Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10.00- ca. 15.00 Vesterhavevej 204, 4736 Karrebæksminde Her vil vi arbejde…

650Kr

Dansk Vindag 2022

Danske vingårde over hele landet holder åbent hus på Dansk Vindag lørdag den 3. september 2022. De besøgende tilbydes på de fleste vingårde en markvandring, hvor man kan få svar…