Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Modul 6. Fremstilling af mousserende vin efter champagnemetoden

2. maj 2023 (tirsdag) kl. 18:30 - 21:00

Helklasepresning af drueklaser

KURSET AFHOLDES

Tirsdag den 2. maj 2023 kl. 18.30-21.00
Kurset afholdes som en zoom undervisning.
Efter tilmelding får du tilsendt en mail med et link til deltagelse i zoom undervisningen

Pris pr. deltager er på kr. 225,- (Tilmeld kun 1 person, idet prisen er fastsat pr. computer)

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 27. april 2023.
Der er begrænset deltagerantal på 12 deltagere.

Tilmelding

KURSUSANSVARLIG

Bjarne Ingstrup, mobil 23701613, mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk

HVEM KAN DELTAGE I KURSET

Kurset henvender sig til alle med interesse i fremstilling af mousserende vin, og som er nysgerrige efter at få indsigt i nye metoder.

Det skal dog fremhæves for at sikre dig det bedste udbytte af kurset, at det er en fordel, at du har nogen erfaring med fremstilling af vin.

KURSUSPROGRAM

På kurset bliver du ”klædt på” til høsten i efteråret 2023 efter en metode, der opdeler druemosten i 3 fraktioner: a) første presning af drueklaserne, b) anden presning af drueklaserne og c) kulsyregæring af druekvaset.

Denne metode øger samtidig udbyttet til 70%, hvilket er 20 % højere end udbyttet ved den traditionelle champagnemetode

 

Kurset vil blive gentaget ved stor tilslutning, hvorfor vi skal anmode om en hurtig tilmelding.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 27. april.

Tilmelding

Detaljer

Dato:
2. maj 2023 (tirsdag)
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

FDV
Telefon
+45 2020 7270
E-mail
sekretariatet@vinavl.dk