- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Modul 6. Fremstilling af mousserende vin efter champagnemetoden
2. maj 2023 (tirsdag) kl. 18:30 - 21:00
Helklasepresning af drueklaser
KURSET AFHOLDES
Tirsdag den 2. maj 2023 kl. 18.30-21.00
Kurset afholdes som en zoom undervisning.
Efter tilmelding får du tilsendt en mail med et link til deltagelse i zoom undervisningen
Pris pr. deltager er på kr. 225,- (Tilmeld kun 1 person, idet prisen er fastsat pr. computer)
Sidste frist for tilmelding er torsdag den 27. april 2023.
Der er begrænset deltagerantal på 12 deltagere.
KURSUSANSVARLIG
Bjarne Ingstrup, mobil 23701613, mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk
HVEM KAN DELTAGE I KURSET
Kurset henvender sig til alle med interesse i fremstilling af mousserende vin, og som er nysgerrige efter at få indsigt i nye metoder.
Det skal dog fremhæves for at sikre dig det bedste udbytte af kurset, at det er en fordel, at du har nogen erfaring med fremstilling af vin.
KURSUSPROGRAM
På kurset bliver du ”klædt på” til høsten i efteråret 2023 efter en metode, der opdeler druemosten i 3 fraktioner: a) første presning af drueklaserne, b) anden presning af drueklaserne og c) kulsyregæring af druekvaset.
Denne metode øger samtidig udbyttet til 70%, hvilket er 20 % højere end udbyttet ved den traditionelle champagnemetode
Kurset vil blive gentaget ved stor tilslutning, hvorfor vi skal anmode om en hurtig tilmelding.
Sidste frist for tilmelding er torsdag den 27. april.