Begynderkursus i fremstilling af mousserende vin, kælderarbejdet i praksis
1. februar (lørdag) kl. 10:00 - 15:00
Lørdag den 1. februar kl. 10.00 til ca. 15.00.
Kurset afvikles i kursuslederens kælder på Hammerichsvej 17, 4760 Vordingborg.
På kurset gennemgår vi teorien og prøver i praksis processerne i forbindelse med fremstilling af mousserende vin efter den traditionelle metode, herunder helklasepresning ved lavt tryk, opstart af flaskegæring, flaskning, kapsling, lagring på gæren, forberedelse af transportlikør, degogering (udskydelse af gær og tilsætning af transportlikør) og propning.
Der udleveres kursusmateriale.
Der bliver mulighed for at smage nogle forskellige mousserende danske vine.
Min deltager antal 3 og max deltager antal 6. Hvert FDV medlem må medtage yderligere en kursusdeltager.
Kursusleder: Niels Malmskov, malmskov@oncable.dk tlf: 42612345.
Kursusgebyr 575 kr. pr deltager. Der serveres kaffe og en let frokost.
Sidste tilmelding 25. januar 2025.