Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fremstilling af mousserende vin – arbejdet med høsten, Nordsjælland

4. februar 2025 (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00

Kom og få inspiration til efterårets høst og klargøring af udstyr.
Skynd dig at tilmelde dig kurset, hvis du vil vide mere om:

  • Helklasepresning af drueklaser
  • Fremstilling af grundvin

Vi oplever stor interesse for dette kursus, så vi skynder os at udbyde kurset igen i 2025.

KURSUSPROGRAM

Undervisningen sætter fokus på champagnemetoden, der som det helt centrale tager sit udgangspunkt i helklasepresning af drueklaserne.

Herudover kommer vi rundt om, hvordan helklasepresning af drueklaserne samt fremstilling af grundvin kan øge udbyttet til 70% ved at opdele vinen i 3 fraktioner; første presning, anden presning samt gæring af druekvaset.

På kurset vil du i forbindelse med undervisningen også få mulighed for at smage vine, som er fremstillet på grundlag af ovennævnte metode.

KURSET AFHOLDES

Dato: Tirsdag, den 4. februar 2025 kl. 17-21
Sted: Ballerup Tennisklub, Parkvej 9A, 2750 Ballerup
Underviser: Bjarne Ingstrup.
Deltagerpris: Kr. 575,-
Tilmeldingsfrist: Torsdag, den 30. januar 2025

Deltagerprisen dækker leje af lokale, undervisningsmateriale, forplejning samt smagning af vine.

BEMÆRK

Der er begrænset deltagerantal på 12 deltagere.
Kurset gennemføres ved minimum 6 deltagere.

Kurset henvender sig til vinavlere, som er ”begynder og let øvede”. For at sikre dig det bedste udbytte af kurset er det en fordel, at du har nogen erfaring med behandling af druer ved høst og fremstilling af vin.

Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte Bjarne Ingstrup på mobil 23701613 eller mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk.

Tilmelding

Detaljer

Dato:
4. februar 2025 (tirsdag)
Tidspunkt:
17:00 - 21:00

Arrangør

Bjarne Ingstrup
Telefon
23701613
E-mail
bjarne.ingstrup@mail.tele.dk

Sted

Ballerup Tennisklub
Parkvej 9A
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps