Kalender af Begivenheder
|
mandag
|
tirsdag
|
onsdag
|
torsdag
|
fredag
|
lørdag
|
søndag
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
|
0 begivenheder,
|
1 begivenhed,
-
Kurset i Kordon beskæring i foråret 2025 havde stor interesse, hvorfor kurset gennemføres igen. Kurset har særligt fokus på: Teorien bag den italienske model for Kordon beskæring Praktiske metoder til beskæring af unge og ældre planter Tilmelding KURSUSPROGRAM Undervisningen er inspireret af den italienske beskæringsspecialist Marco Simonit, som understreger, at den italienske model af Kordon… |
2 begivenheder,
Sprøjteopdateringskursus målrettet frugt, bær og grøntsager Onsdag den 4. februar 2026, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV Programmet vil blive tilrettelagt, så foredrag specifikt for hhv. frugt/bær og grøntsager forløber parallelt. Kontakt HortiAdvice på tlf. 8740 6600 eller kontakt@hortiadvice.dk for nærmere information om program og tilmelding.
Medlemsplejeudvalget afholder virtuelt instruktørtræf onsdag den 4. februar kl. 19. Har du lyst til at blive instruktør på foreningens kurser så kontakt Medlemsplejeudvalget på mpu@vinavl.dk. Dem der allerede er instruktører får en direkte invitation. |
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
0 begivenheder,
|
1 begivenhed,
-
Lørdag den 28 februar 2026 kl 10.00 til ca 15.00 i kursuslederens kælder på Hammerichsvej 17, 4760 Vordingborg. Vi gennemgår processerne i forbindelse med fremstilling af mousserende vin efter den traditionelle metode. Valg af druesorter, helklasepres ved lavt tryk, 1. gæring, opstart af 2. gæring i flasker, lagring på gæren, fremstilling af transportlikør, degogering (halsfrysning… |
0 begivenheder,
|
