Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Praktisk kursus i fremstilling af mousserende vin. Sydsjælland

28. februar 2026 (lørdag) kl. 10:00 - 15:00

Lørdag den 28 februar 2026 kl 10.00 til ca 15.00 i kursuslederens kælder på Hammerichsvej 17, 4760 Vordingborg.

Vi gennemgår processerne i forbindelse med fremstilling af mousserende vin efter den traditionelle metode. Valg af druesorter, helklasepres ved lavt tryk, 1. gæring, opstart af 2. gæring i flasker, lagring på gæren, fremstilling af transportlikør, degogering (halsfrysning og udskydelse af gæren) og propning. Efter gennemgang af teorien går vi i kælderen og ser og prøver de praktiske arbejdsprocesser, således at deltagerne er klar til selv af lave mousserende vin.

Kursusgebyret er 575kr pr. deltager incl. Kursusmateriale, kaffe og en let frokost. Der bliver lejlighed til at smage nogle forskellige mousserende vine.

Deltagerantallet er sat til mindst 3 og højest 6 deltagere. Hvert FDV medlem må medtage yderligere en deltager.

Kursusleder er Niels Malmskov, malmskov@oncable.dk og tlf. 42 61 23 45

Sidste tilmelding 21. februar 2026.

Tilmelding

 

Detaljer

Dato:
28. februar 2026 (lørdag)
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Niels Malmskov
Telefon
4261 2345
E-mail
Malmskov@oncable.dk

Sted

Hammerichsvej 17, 4760 Vordingborg
Hammerichsvej
Vordingborg, 4760 Denmark
+ Google Maps
Foreningen Dansk Vin
FDV's cookiepolitik

Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, bl.a. så vi kan huske dine seneste indtastninger og til at analysere brugen af hjemmesiden.

Læs om FDV's privatlivs- og cookiepolitik