skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Studierejse til Epernay-Reims

3. april 2022 (søndag) kl. 7:00 - 9. april 2022 (lørdag) kl. 23:59

Studierejse til Epernay-Reims den 3-9. april 2022

Benyt chancen for et spændende og lærerigt besøg til Champagnedistriktet i Frankrig.

Tilmeldingen åbnes den 1. december.

Seneste tilmelding med fuld betaling den 31. januar 2022. Fuld refundering gives, hvis rejsen aflyses grundet Corona-restriktioner eller mangelfuld tilslutning.

Udrejse: Søndag, den 3. april kl. 7.00 fra Kbh’s Hovedbanegård, opsamling på Odense og Kolding banegård.

Hjemrejse: Lørdag, den 9. april kl. 9.00, Forventet ankomst i København kl. 24.

Rejseform: Grupperejse med bus inkl. 2 chaufører – Lyngby Busrejser.

Ophold: Hôtel-Restaurant Les Berceaux -15 dobbeltrum, samt Hôtel de Champagne 10 enkelt/dobbeltrum.

Måltider: Halvpension mandag-torsdag inkl. på Hotel-Restaurant Les Berceaux, Frokost på udflugtsstederne.

Afskedsmiddag: Reims restaurant fredag den 8. april for egen regning.

Pris for faglige deltagere: 9.500 kr. Dækker rejsen inkl. hotelophold med helpension mandag, tirsdag, onsdag, torsdag.

Pris for medfølgende gæster: 7.500 kr. Dækker rejse og hotelophold med halvpension mandag, tirsdag, onsdag, torsdag.

Bespisning:  Frokost på udflugtsdage for gæster samt afslutningsmiddagen i Reims om fredag er ikke inklusiv i rejsens pris.

Organisation: Carl-Henrik Brogren i samarbejde med IOC, CIVC, og OenoFrance, Sofralab.

Ring gerne på 20416249 for yderligere oplysninger.

TENTATIVT PROGRAM

Søndag den 3. april:
Udrejse med 36 personers Turistbus fra Lyngby Busrejser. Start fra Københavns Hovedbanegård med korte opsamlingsstop på Odense Banegård og Kolding Banegård. Forventet ankomst til Epernay ca. kl. 23. Måltider under rejsen for egen regning

Mandag den 4. april:
Udflugt til Hautvillers med besøg ved Don Perignons gravsted i kirken, besøg hos champagneproducenten ”Tattinger ”om formiddagen. Frokost på restaurant i Hautvillers.
Besøg hos champagneproducenten ”J.M. Gobillaud et Fils”. Egenhændig rundvandring i Hautvillers., med eventuelt besøg på vinbaren ”Au 36”, hvor man kan lære at skelne mellem Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, og på ”Cafe d’Hautvillers” samt besøge det smukke rådhus i den historiske champagneby. Middag på hotellet i Epernay.

Tirsdag den 5. april:
Om formiddagen udflugt til ”Institut Oenologie de Champagne” (IOC)- besøg på det ønologiske centrallaboratorium. Foredrag om ”Dosage”og sensorisk bedømmelse af mousserende vine ved konsulent Pierre-Yves Bournerais, Inklusiv sensoriske øvelser. Desøg i IOC’s forretningen.
Frokost på lokal restaurant i Epernay.
Om eftermiddagen besøg hos gyro-pallette producenten ”Oeno-Concept”, der ligger tæt på IOC.
Fælles Middag på hotellet i Epernay.

Onsdag den 6 . april:
Om formiddagen udflugt til ”Verallia” flaskefabrikken øst for Epernay. Verallia er en af hovedproducenterne af champagneflasker. Under besøget vil vi hører om ECOVA flaskens produktion og tryksikkereheds-testningen, Frokost på lokal vingård
Besøg hos Comité Interprofessionelle Vin de Champagne” (CIVC) i Epernay- Se på www.campagne.ft
Forevisning af CIVC sensoriske laboratorium. Der vil blive afholdt et mindre seminar om organisationens virke og uddannelsestilbud, bl.a. kurser over Internettet. Fælles middag på hotellet i Epernay.

Torsdag den 7. april
Om formiddagen udflugt til ”Station Oenotechniqie de Champagne” (Sofralab, OenopFrance). Besøge Sofralab centrallaboratoriet for ønologisjke analyser. Frokost på Restaurant Campanile i Dizy.
Foredrag om ”Assemblage” (blanding af grundvine) ved konsulent Adrien Moreau . Besøge ”Station Oeonotechnique de Champagne’s ”sensoriske laboratorium.
Om eftermiddagen faglig udflugt til design-virksomheden “Sparflex” samt deres samarbejdspartner ”Les Muselet de Valentin”. Topplader med prægning og logo-påskrifter er samleobjekt for ”champagne conniseurs”, hvilket tydeligt kan ses på ”Office de Tourisme” i Epernay .
Medfølgende gæster besøger om eftermiddagen champagneproducenten ”Moet et Chandon” med guide.
Fælles middag på Hotel Les Berceaux i Epernay.

Fredag den 8. april
Udflugt til ”Tonnellerie de Champagne” lidt nord for Reims – ca. 1 time
Frokost i det landlige Reims område
Besøg på University de Reims, Institut de Viticulturre et Oenologie. Hvad forskes der i p.t.
Turistbesøg i Reims cathedralen. De franske kongers Roskilde Domkirke.
Middag for egen regning på restasurant i Reims.

Lørdag den 9. april
Hjemrejse: Afgang fra Epernay kl. 9.00. Ankomst København kl. ca 24.00 med kort stop for afsætning i Kolding kl. ca 22 og i Odense kl. ca 23.
Der vil være mulighed for med bussen at hjemtage mindre partier af vin og champagne efter nærmere aftale med chaufførerne.
Måltider under rejsen for egen regning.

 

Carl-Henrik Brogren
Hellerup, den 15.11.2021

Detaljer

Start:
3. april 2022 (søndag) kl. 7:00
Slut:
9. april 2022 (lørdag) kl. 23:59
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Carl-Henrik Brogren
Telefon:
Carl-Henrik Brogren
E-mail:
henrik@brogren.dk