Studiekreds 5 – De sekundære aromastoffer
25. marts 2025 (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
Under temaet “fra Drue til Glas” tages udvalgte emner op efter deltagernes ønsker.
Studiekredsen består af 8 møder. Sidste frist for tilmelding til den samlede studiekreds er den 14. november.
Læs mere om det samlede forløb og tilmelding
Der er mulighed for enkeltdagstilmelding efter pladsforholdene: 350 kr. pr. gang.
Kontakt
Carl-Henrik Brogren på 2041 6249 eller pr. e-mail henrik@brogren.dk for yderligere oplysninger om de enkelte studiekredsemner og -indhold.
Tirsdag den 25. marts 2025 kl. 17-21
De sekundære aromastoffer
Fermentering på den rette måde. Valg af gær og aromastoffers dannelse under gæringen.
Tirsdag den 29. april 2025 kl. 17-21
De tertiære aromastoffer
Lagringens sensoriske betydning. Sur-lie gærhydrolysens kemi. Fadlagring versus flaskelagring. Mikrooxidation igennem kapsel eller tønde
Tirsdag den 27. maj 2025 kl. 17-21
Assemblage 1 – den svære kunst at blande vine
Hvorfor, hvordan, hvornår? – en praktisk hands-on træning er planlagt med udvalgte vine/grundvine.
Tirsdag den 17. juni 2025 kl. 17-21
Assemblage 2 – en praktisk hands-on træning på udvalgte vine fra deltagerne selv
Vi søger efter ekspertise?
Evt. studiekreds-udflugt efter nærmere aftale