- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Modul 6. Fremstilling af mousserende vin efter champagnemetoden
14. marts 2023 (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
Grundkursus, del 1
1. Helklasepresning af drueklaser
2. Fremstilling af grundvin
KURSET AFHOLDES
Tirsdag den 14. marts 2023 kl. 17-21. Sidste tilmelding er fredag den 10. marts.
Kurset afholdes på adressen: Ballerup Tennisklub, Parkvej 9A, 2750 Ballerup
Pris pr. deltager på kr. 475,-
Bemærk, der er begrænset deltagerantal på 18 deltagere.
KURSUSANSVARLIG
Bjarne Ingstrup, mobil 23701613, mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk
HVEM KAN DELTAGE I KURSET
Kurset henvender sig til begyndere og let øvede vinmagere. For at sikre dig det bedste udbytte af kurset, er det en fordel, at du har erfaring med at fremstille vin
Kurset vil blive gentaget ved stor tilslutning, hvorfor vi skal anmode om en hurtig tilmelding.
KURSUSPROGRAM
En kort gennemgang af teorien vedrørende champagnemetoden samt en praktisk opskrift på, hvordan du kommer i gang med fremstilling af din egen mousserende vin, herunder hvilket udstyr det kræver.
Efter deltagelse på kurset fremsendes kursusmateriale som pdf-fil.
EFTER KURSET
Opsamling online
Interesserede kursusdeltagere tilbydes efterfølgende at deltage i opfølgning og drøftelser online på et eller flere ZOOM møder. På kurset gives orientering om tidspunkt for første møde og deltagergebyr.
Erfagruppe
Såfremt der er interesse blandt kursusdeltagerne, etableres en erfagruppe for mousserende vin. Gruppen er kun for kursets deltagere.
Lukket Facebook gruppe
For kursusdeltagerne etableres en lukket gruppe på Facebook, hvor der kan stilles spørgsmål, og hvor erfaringer vedrørende vinfremstilling kan deles.
FORPLEJNING
Servering af brød og pålæg, vand, kaffe eller te.
Smagning af 2 vine, som er fremstillet efter de metoder, der gennemgås på kurset.
Sidste frist for tilmelding er fredag den 10. marts.