- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Fremstilling af mousserende vin – efter champagnemetoden, Nordsjælland
5. marts (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
Skynd dig at tilmelde dig kurset, hvis du vil vide mere om:
- Andengæring af grundvinen på champagneflasker og lagring ”på gærbundfald”.
- Degorgering med tilsætning af dosage.
- Fremstilling af sulfitblanding og sukkerblanding.
- Blanding af grundvinene samt fremstilling af reservevin
Kursussæsonen for 2023/2024 går snart på held, og da vi oplever stor interesse for emnet, skynder vi os at udbyde dette kursus.
KURSUSPROGRAM
Undervisningen sætter fokus på champagnemetoden, der som det helt centrale tager sit udgangspunkt i helklasepresning af drueklaserne.
På kurset vil du i forbindelse med undervisningen også få mulighed for at smage vine fra årets vinskue, som er fremstillet på grundlag af ovennævnte metode.
KURSET AFHOLDES
Dato: tirsdag, den 5. marts 2024 kl. 17-21
Sted: Ballerup Tennisklub, Parkvej 9A, 2750 Ballerup
Underviser: Bjarne Ingstrup.
Pris pr. deltager: Kr. 475,-
Tilmeldingsfrist: torsdag, den 29. februar 2024
Deltagerprisen dækker leje af lokale, undervisningsmateriale, forplejning samt smagning af vine fra årets vinskue.
BEMÆRK
Der er begrænset deltagerantal.
Kurset gennemføres ved minimum 6 deltagere.
For at sikre dig det bedste udbytte af kurset er det en fordel, at du har nogen erfaring med fremstilling af vin.
Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte Bjarne Ingstrup på mobil 23701613 eller mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk.