- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Fremstilling af mousserende vin – efter champagnemetoden, Nordsjælland
19. marts (tirsdag) kl. 17:00 - 21:00
>>> Kurset er aflyst pga. for få tilmeldinger <<<
Kom og få inspiration til efterårets høst og klargøring af udstyr
Vi kommer rundt om bl.a. følgende emner:
- Helklasepresning af drueklaser
- Fremstilling af grundvin
Kursussæsonen for 2023/2024 går snart på held, og da vi oplever stor interesse for emnet, skynder vi os at udbyde dette kursus.
KURSUSPROGRAM
Undervisningen sætter fokus på champagnemetoden, der som det helt centrale tager sit udgangspunkt i helklasepresning af drueklaserne.
Herudover kommer vi rundt om, hvordan helklasepresning af drueklaserne samt fremstilling af grundvin kan øge udbyttet til 70% ved at opdele vinen i 3 fraktioner; første presning, anden presning samt gæring af druekvaset.
På kurset vil du i forbindelse med undervisningen også få mulighed for at smage vine fra årets vinskue, som er fremstillet på grundlag af ovennævnte metode.
KURSET AFHOLDES
Dato: tirsdag, den 19. marts 2024 kl. 17-21
Sted: Ballerup Tennisklub, Parkvej 9A, 2750 Ballerup
Underviser: Bjarne Ingstrup.
Pris pr. deltager: Kr. 475,-
Tilmeldingsfrist: Torsdag, den 14. marts 2024
Deltagerprisen dækker leje af lokale, undervisningsmateriale, forplejning samt smagning af vine fra årets vinskue.
BEMÆRK
Der er begrænset deltagerantal.
Der er begrænset deltagerantal på 12.
Kurset gennemføres ved minimum 6 deltagere.
For at sikre dig det bedste udbytte af kurset er det en fordel, at du har nogen erfaring med fremstilling af vin.
Har du spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte Bjarne Ingstrup på mobil 23701613 eller mail bjarne.ingstrup@mail.tele.dk.