Skip to content

Kom til Dansk Vinskue 2017

Dansk Vinskue 2017 afholdes på Hotel Comwell i Middelfart den 19. august 2017. Der er – bortset fra det nye tidspunkt i august – ikke væsentlige ændringer i arrangementet i forhold til de seneste vinskuer. Det betyder også, at vinskuet i år fortsat er et arrangement for medlemmer af FDV. Det vil være muligt at købe et medlemsskab for resten af 2017 ved indgangen. Selve entrébilletten koster 150 kr. I lighed med tidligere vil der være gratis adgang for pressens repræsentanter efter forudgående indbydelse, kontakt evt. sekretariatet angående dette.

Vinbedømmelsen giver med kredsen af højt kvalificerede vindommere en særdeles vigtig information til de deltagende avlere omkring niveauet for deres vinproduktion samt nødvendig information om muligheder for forbedringer og udvikling. Vinskuet i sig selv byder på en enestående lejlighed til at smage og vurdere et bredt udsnit af danske avleres vine, og dagen giver mulighed for givtig erfaringsudveksling og inspiration.

Al den nødvendige information omkring tilmelding af vine, regler for bedømmelse med videre findes under Arrangementer i Medlem-menuen efter login.