Danmarks Biavlerforening har mere end 5.000 medlemmer, og mange af dem brygger mjød på deres overskydende honning. Der findes omkring 10 professionelle fødevaregodkendte mjødbryggere i Danmark. Nedenfor findes en liste over de professionelle mjødbryggere, der er medlem af Foreningen Dansk vin.
Mjødgård er et mikrobryggeri i Dalby på Syd- Østsjælland, som er specialiseret i brygning af Mjød. Vi har bryggeri i nogle smukke historie bygninger, som blev bygget i tiden 1940-1960 af Heering familien til deres produktion af kirsebærlikør, som var et storsælgende produkt i den periode.
Vi arbejder med en bæredygtigheds tanke, som særligt i forhold til vores lokalforankring kommer til udtryk.
Web: www.mjodgard.dk
Adresse: Heeringvej 25 Byg. 8, 4690 Dalby
Telefon: 6166 6099
Mail: kontakt@mjodgard.dk
Bryggeriet er indrettet på Snoremark, der er ældre firelænget ejendom, der også er hjem for ejerne Karin Sloth og Thomas Bredholt. Gården ligger nord for Roskilde i landsbyen Tågerup højt hævet over landskabet med frit udsyn til alle verdenshjørner, Roskilde Fjord, middelalderkirker og gravhøje.
Web: www.snoremark.dk
Adresse: Gundsølillevej 52, Tågerup, 4000 Roskilde
Telefon: 3024 7761
Mail: info@snorremark.dk
Åbningstider: Alle dage kl. 10-18
Tarp Bryggeri er et ganske lille familieejet bryggeri, beliggende i Tarp nord for Esbjerg. Familien har tradition for brygning af bl.a. vine, der går tilbage til 50’erne.
Mjøden fremstilles over åben ild, som i de gode gamle dage og frugtsaft, urter eller bær tilsættes mjøden, for at opnå det allerbedste resultat.
Web: www.tarpbryggeri.dk
Adresse: Bryndumvej 1, Tarp, 6715 Esbjerg N
Telefon: 7516 8339
Mail: claus@tarpbryggeri.dk
Åbningstider: Efter aftale