Skip to content

Glædelig jul og godt nytår

Kære Medlem af Foreningen Dansk Vin.

2020 har været aflysningernes år. Vores forening gik desværre ikke ram forbi. Vi lagde ud med at aflyse Vinterseminaret og aktiviteter ude i lokalområderne. Da stramningerne slap sit greb om Danmark, lykkedes vi heldigvis at afvikle Vinskue 2020, trods skepsis hos mange medlemmer.

Vinskueudvalget formåede at holde et næsten uændret arrangement i forhold til tidligere år. Og resultaterne af bedømmelsen af de indleverede vine talte deres klare sprog: Kvaliteten af Dansk vin fejler ikke noget! Og det er da også blevet bekræftet at et flertal udenlandske medaljer til danske vine, der har deltaget i store internationale vinskuer.

Trods begrænsninger i vores mulighed for at samles, gennemførte FDV en aktivitet i Tivoli, hvor flere danske vine, frugtvine og mjød mødte et nysgerrigt og interesseret publikum. Jo, der er en spirende interesse i dine, mine og vores produkter, for Dansk vin har løftet sig fra noget, der med lidt held var godt, til en meget mere konsistent høj kvalitet.

Jeg vil med dette lille billede af fruens jule-nisse-landskab tilønske dig og dine kære en Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår.

På gensyn i 2021.
Hans