Forside Vinavlerforum 5 – Foreningsstof Vinavlerforum – yt?

Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Mogens Ribo Petersen Mogens Ribo Petersen 2 måneder, 3 uger siden.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #60932

  I en tid, hvor alt efterhånden styres af Facebook, er det tydeligt, at færre og færre medlemmer (mig selv inklusiv) logger ind på vores forum. Jeg ved ikke, om det er trist, eller om det blot er en naturlig ud/af-vikling.

  Forum er ikke (mere?) det sted, hvor vi i foreningen kan skabe kontakt/diskussion/oplysning.. eller?

  Eller er vi i en situation, hvor vi tager direkte kontakt med hinanden i stedet for? Det er jo i så fald en positiv udvikling, selv om øvrige medlemmer så ikke får de samme informationer.

  Jeg tog konsekvensen for et års tid siden og oprettede en gruppe på Facebook, der hedder ‘Vinfremstilling – Interessefællesskab, men også Køb, Salg og Bytte’ Gruppen er nu på 143 medlemmer. Der er dog endnu ikke den vilde aktivitet rent diskussionsmæssigt i gruppen, så måske er det bare sådan, at der bare ikke ER de store behov for sådanne fora? Det undrer mig bare, for tidligere var der da god gang i foreningens Vinavlerforum..

  Er der nogen, der har gode indspark til ovenstående? (hvis der altså er nogen, der læser indlæggene her på Forum…..

   

  HIlsen

  Torben Løvenstein, 1053

   

  #60934
  Per Bach
  Per Bach
  Participant

  Hej Torben

  Jeg tror at aktiviteterne på forum er meget årstidsbestemt, jeg selv har mange andre ting at tænke på  i december, og januar /februar måned er jo på mange måder . en stille tid for mange vinavlere.

  Så hvis der ikke er den store aktivitet er det da helt i orden .

  For mig er det mere vigtigt at det der skrives om på forum er relevante spørgsmål/viden , og ikke bare historier fra dagligdagen.

  Jeg er sikker på at der nok skal komme gang i debatten på forumet igen, og det skal selvfølgelig bevares

  Vh Per Bach

   

  #60966
  Lars Holt
  Lars Holt
  Participant

  Jeg har svært ved at se, at facebook skulle kunne gøre det bedre, end vi gør det her.

  #60969

  Jeg håber, I har ret..

  #60970
  Per Bach
  Per Bach
  Participant

  Jeg er enig med Lars

  #61009

  Lad os dog alle forsøge at gøre netop vinavlerforum til den foretrukne side til gode diskussioner, inspiration – ja hele den faglige snak om vinavl, uanset om man er nybegynder eller garvet vinbonde. Viden går tabt hvis vi ikke forsøger at samle trådene her. På facebook møder man kun en flig af vinavlerne. Her burde man kunne møde alle.

  Jeg har selv haft stor glæde af dette forum, som har hjulpet mig igennem meget siden jeg startede i 2013. Summen af den viden jeg har fået her sammen med erfagrupper, medlemsbladet og besøg hos vinkollegaer, har gjort at jeg er på sikker grund og har formået at lave vin der tåler sammenligning med de professionelle avleres vin. Det havde jeg håbet ville ske en dag, men at det er sket så hurtigt, skyldes kun den gode hjælp jeg har fået. Vinavlerforummet har som sagt en stor del af æren for min succes i marken og i kælderen så jeg kan kun opfordre til at støtte op om dette forum.

  Som Per Bach skriver, er det jo en stille periode lige nu. Vinen venter et par måneder på at blive flasket og lige nu bruger jeg og mange andre jo nok tiden på vinterbeskæring, men dette emne er jo allerede belyst mange gange.

  Jeg har ind i mellem hørt at nogle medlemmer er “bange” for at bringe et emne op her. Til dem vil jeg blot sige at jeg selv kun har mødt imødekommenhed til de spørgsmål jeg har bragt op her. Det gælder også de spørgsmål jeg stillede da jeg var helt ny i faget. Vær ikke bange for at stille såkaldt “dumme” spørgmål ! Der er hjælp at hente her 🙂

  Med håbet om en super 2018 sæson.

  Mogens Ribo Petersen

  Domaine Ribolund

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.