skip to Main Content

VitiNord 2018

VitiNord er den internationale konference om vinavl og ønologi i kølige og kolde vinregioner. Den gennemføres hvert tredje år og fokuserer på forskning og praksis. Foredragsholdere fra hele verden vil dele viden og strategier, som du kan omsætte i din egen vingård og/eller dit vineri.

Program

Mandag den 30. juli 2018
Ankomst og registrering i Malmö. Vinsmagning.
Tirsdag den 31. juli 2018
SLU Alnarp. Keynote taler og 8 sessions i 2 parallelle spor om blandt andet markedsføring, klimapåvirkninger, druesorter og grundstammer, dyrkningsteknik, plantebeskyttelse, vin og mad.
Gallamiddag på Malmö Rådhus.
Onsdag den 1. august 2018
Vingårdsekskursioner med bus, demonstrationer af udstyr.
Vinsmagning på KU Taastrup.
Torsdag den 2. august 2018
KU Frederiksberg. Keynote taler og 8 sessions i 2 spor om vinstile, gæringsstrategier, vinens mikrobiologi, sensorik, analyser.
Udstilling. Middag.
Fredag den 3. august 2018
Vingårdsekskursioner med bus, demonstrationer af udstyr.

Tilmelding

Sker på hjemmesiden www.vitinord2018.org . Tilmeldingsgebyret er 4.500 SEK per person. Ledsager kan for 1.000 SEKR deltage i de 2 busture og de 2 vinsmagninger og under forudsætning af plads i gallamiddagen.
Tilmeldingsgebyret inkluderer: Mandagens åbningsreception med vinsmagning, selve konferencen inklusive måltider (frokost tirsdag til fredag, gallamiddagen), vinsmagning og vingårdsekskursioner onsdag og fredag.

Konferencens deltagerantal er begrænset til 300, så alle som er interesserede i at deltage opfordres til at tilmelde sig så tidligt som muligt.

Hvem deltager i konferencen?

Deltagerne kommer fra hele verden for at dele viden og lære af hinanden om “best practice” indenfor ny dyrkningsteknik og vinproduktion, som finder anvendelse i kølige og kolde klimaområder.
Denne engagerende konference henvender sig til vinavlere, vinproducenter og deres medarbejdere, studerende, forskere og rådgivere.
De tidligere VitiNord konferencer har haft deltagere fra hele USA og Canada, fra Nord- og Østeuropa, fra Skandinavien samt fra andre kølige vinregioner.
Konferencen afvikles på engelsk.

Download PDF flyer her.

Yderligere oplysninger og registrering på konferencens hjemmeside www.vitinord2018.org

Dette er den 5. VitiNord konference. De tidligere VitiNord konferencer var: 2015 i Nebraska City, Nebraska, USA. 2012 i Neubrandenburg, Tyskland og Szczecin, Polen. 2009 i Saint-Hyacinthe, Quebec, Canada og 2006 i Riga, Letland.