skip to Main Content

Nye oplevelser på vinskuet

Dansk Vinskue har altid været præget af en stor diversitet blandt de præsenterede vine; men i år sprænges alle tidligere rammer markant, for som noget nyt er der også frugtvine på vinskuet.

Den 4. juli var sidste dag for tilmelding af vine. Indlevering af vinene skal ske i perioden 14.-20. juli. Se nærmere i det komplette regelsæt for Dansk Vinskue 2018, der var tilgængeligt via tilmeldingssiden og fortsat er det via kalenderen efter login.

Bedømmelsen af de indleverede vine foretages af et panel af erfarne vineksperter under ledelse af den internationalt anerkendte sommelier Tim Vollerslev den 7. august.

Resultaterne af vinbedømmelsen afsløres ved Dansk Vinskue på Hotel Comwell i Kolding lørdag den 1. september 2018, hvor der foretages uddeling af præmieringer og anerkendelser samt er præsentation af alle de godkendte vine.

Dansk Vinskue er en enestående lejlighed til at smage og vurdere et bredt udsnit af dansk vin, og dagen giver mulighed for givtig erfaringsudveksling og inspiration.

Reserver allerede dagen nu og benyt foreningens webshop til at bestille adgangsbillet og frokostsandwich (medlemskab kræves).

Der er også på webshoppen mulighed for at bestille adgang til aftenens festmiddag, som traditionelt er et særdeles fornøjeligt arrangement.