Der findes omkring 100 kommercielle vinproducenter i Danmark og de fleste af dem har opnået en høj faglig ekspertise og fremstiller vin af høj kvalitet. Flere er endda begyndt at producere vin i international klasse. Dansk produceret cider har længe været anset for et kvalitetsprodukt.

Gennem de seneste 20 år er rødvine og hvidvine blevet bedre og bedre. I de senere år er mousserende vin af både druer og frugt blevet anerkendt som et dansk kvalitetsprodukt. Senest er dansk brygget mjød blevet et spændende dansk produkt.

Der er stort fokus på bæredygtig produktion af dansk vin. Det gælder både råvarerne, vinificeringen og emballagen. Et andet vigtigt element i forbindelse med bæredygtigheden er den korte transportvej fra producent til forbruger.

Vil du være forhandler af dansk vin?

Brug søgefeltet til at finde en vingård. Klik på de små pile for at sortere listen på en kolonne.

VingårdsnavnVingårdsbeskrivelseAdressePostnrBy
Kimesbjerggaard VingaardVingården ligger ved Sinebjerg Strand og har pt. 13 sorter. Der 1550 i drift, og ialt 2200 stokke.Tåstebjerggyden 215600Faaborg
FrøkærvingaardVamdrups første vingård med salg af hvidvin, rosévin, rødvin og søde dessertvine. Vi har 3 holdeplasser til autocamper som er medlem af www.pintrip.eu.Bønstrupvej 76580Vamdrup
Klitgaard VinØkologisk/biodynamisk vingård
www.klitgaardvin.dk
Hestehavevej 125792Årslev
Domaine NyballeVi er lille vingård der primært producer rødvine.
Den nuværende vingård gård tilbage til 2006.
Vi har fem forskellige sorter: Rondo, Regent, Leon Millot, Castel og Cabaret Noir.
Vi sælger vin fra vingården samt holder rundvisninger og vinsmagning for små grupper på vingården.
Vi har også en webshop på https://www.nyballe.dk/webshop/

Se mere på www.nyballe.dk eller på Facebook https://www.facebook.com/nyballe/
Nyballe 2, Skelde6310Broager
Højsgaard Mikrovineri ApSHøjsgaard Mikrovineri blev startet i 2017. Vi producere Dansk, klimavenlig vin uden tilsætningsstoffer lavet på danske druer og frugt - velegnet til det nye nordiske køkken
www.hoejsgaardmikrovineri.dk
Annebergparken 28A4500Nykøbing Sjælland
Nygårdsminde VingårdNygårdsminde Vingård er med sin beliggenhed på breddegrad 57,29° Danmarks nordligste erhvervsavler vingård i de smukkeste omgivelser i Vendsyssel.
Alle 2.500 vinstokke dyrkes økologisk og ambitionen for vinbønderne Gitte og Jan Lunde er at dyrke kvalitetsvin og være med til at sætte Danmark og Vendsyssel på vinlandkortet.
Vingården er i sig selv et besøg værd, da den ligger i de smukke omgivelser med vinmarker rundt om det flotte hovedhus.
Vingården har åben for rundvisninger, vinsmagninger
Tolstrupvej 1029700Brønderslev
Tuemosegård Vin2200 vinstokke på sydvendt skråning. Eget godkendt vineri.
Godkendt til sortsvin , samt BGB, Beskyttet Geografisk Betegnelse. Godkendt af SKAT til at afregne punktafgifter.
Laver rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vine samt mjød, da vi har egen bigård.
Med venlig hilsen
Ingrid og Simon.
Broksøvej 804690Haslev
Vesterhavegaarden VingårdVesterhavegaarden vingård, vinder som Danmarks bedste vingård 2017, har en helt unik naturmæssig beliggenhed i Danmark. I det vidunderlige Karrebæksminde, ved Vesterhave strand og direkte på den skønne Lagune natur sti, for enden af blind vej, i læ af skoven og kun 200 meter til Smålandshavet. Når man går rundt på markerne kan man høre havets brusen og mærke den friske havluft. Ved Smålandshavet høster vi siv, som vi bruger til at tørring af druerne der således får mineraler og salte fra havet.Vesterhavevej 2044736Karrebæksminde
GrippingslundGrippingslund Vingård har ca. 1300 vinstokke, der er plantet i årene 2013-2019. I 2016 blev vi godkendt til salg af vin. Vi fremstiller hvidvin, rødvin, rosévin samt hyldeblomstvin.

Se mere på www.grippingslund.dk
Margrethesmindevej 56580Vamdrup
OddeKystVineriVingaard med produktion af vin dyrket på den gamle havbund ved indsejling til Danmarks smukkeste fjord. Mariager fjord.
Der fremstilles 3 forskellige rødvine en rose , en hvid, samt moserende vine. Desuden produceres der 2 forskellig druebrændevine på vingaarden. Der udlejes ferie hus under mottoet "Kom og bo på din egen vingaard". Forskellig vinsmagninger og tidspunkter kan se på vores hjemmeside. Der er åben efter aftale.
Se mere på vores hjemmeside http://oddekystvineri.dk/DK.aspx
Petersborgvej 159560Hadsund
BARFOD VIN, RØSNÆSBARFOD VIN er et økologisk speciallandbrug med nordiske koldklimavine, hvide og rosé, som primær produktion.
Ca. 14.000 vinstokke/4,5 HA.
Røsnæsvej 4374400Kalundborg
Vineri Klemhest I/SVi afholder rundvisninger med efterfølgende vinsmagninger. Se under "ARRANGEMENTER" på www. klemhest.dk .
Besøg vores gårdbutik. Se nærmere under" SALG" på www.klemhest.dk
Klemhestvej 4, Kliplev6200Aabenraa
Domain AalsgaardVinmarkerne (Højberg) er sydvendte skråninger med 2000 vinstokke. Udelukkende grønne druer (hvidvin). Danmarks første myndighedsgodkendte vingård. Vinmarkerne ligger på Falkenbergvej, Ålsgårde. Vineriet på Ålsgårde Stationsvej 13Ålsgårde Stationsvej 133140Ålsgårde
Heden VingårdHeden 7 9310Vodskov
Skaarupøre Vingaardhttps://skaaruporevin.dk
Skårupørevej 285881Skårup Fyn
GarbolundGarbolund har 7700 vinstokke og drives sammen med Vester Ulslev Vingaards 1500 stokke, begge vingårde er økologisk certificerede og fremstiller naturvin. Samdriften er resultatet af et generationsskifte, som sikrer de to vingårdes fremtid. Vinene fra Garbolund og Vester Ulslev Vingaard har fået en fælles signatur, en fælles grafiske profil, og brandes under navnet GarbolundHelsingevej 73200Helsinge
Frederiksborg Vin AmbABliv vinbonde for 1.000 kr. For 1.000 kr. bliver du del af et fællesskab, hvor du kan lære håndværket i såvel mark som kælder. Af de 4 blå sorter og 2 grønne sorter i vores mark laves der i et godt år mere end 3.000 flasker vin. Endvidere får du med egne tanke og egne druer mulighed for at lave din egen vin. Uden egne tanke kan du levere druer til "Andels Rose". Ved "Andels Rose" får du udleveret rose, uanset hvilke druetyper du har indleveret. Læs mere på www.frederiksborg-vin.dkHarløsevej 1643400Hillerød
Glenholm VingårdPå Glenholm har vi dyrkning af vin siden 1993 og arealet er i dag ca. 2½ hektar. Foruden produktion af egne vine er der omfattende kontraktproduktion for andre vinavlere.

På vingården er der café hvor alle vinene kan opleves.

Glenholm har fokus på at udnytte de restprodukter der kommer ved vinproduktionen til produktion af lækre mad og drikkevarer - som sælges fra gårdbutikken.

Vingården bliver ofte brugt til events, som kan arrangeres efter ønske.

www.glenholm.dk
Glenholm er ogs
Fjordlystvej 219681Ranum
Skærsøgaard VinFørste autoriserede og mest præmierede vingård i kongeriget Danmark
EU’s nordligste og Danmarks eneste kvalitetsvins-område - med BOBLE-vinen - DONS (BOB)
Se www.dansk-vin.dk
Nørresøvej 12, Dons6051Almind
Kelleris VingaardKelleris Vingaard blev etableret i 2001 af Susanne og Søren Hartvig Jensen. Tilplantet 1,3 ha med 4200 vinstokke. Produktionen foregår i eget delvis underjordisk vineri. Producere rødvine, hedvine og mousserende vine.
Arrangere vingårdsbesøg efter aftale. Se mere på www.kellerisvingaard.dk
Kellerisvej 783490Kvistgård
Fjordgård Vin & VadehavFjordgård Vin blev etableret i 2003 og er beliggende med marker ned til Ho Bugt i Varde kommune.
Vi dyrker ca. 1.500 stokke fordelt på 8 sorter, fortrinsvis Solaris, Rondo, Leon Millot og Cabernet Cortis.
Druerne vinificeres håndværksmæssigt i vores lille fødevaregodkendte vineri og bliver til såvel traditionelle bordvine som dessertvine.
Vi afholder rundvisning og smagning for grupper efter aftale.
Ho Bugt Vej 376852Billum
Stenbakke VinVingården drives økologisk med biodynamisk inspiration, dvs at visse bio elementer indgår i dyrkningen. Vinifikation som bourgogne. Der dyrkes otte druesorter. Vingården er økologisk godkendt.Kirkevænget 98400Ebeltoft
MODAVITæt ved Kolding Fjord finder du Vingården Lindely. Én af Danmarks absolut smukkest beliggende vingårde. Siden starten på vineventyret i baghaven i 2004 dyrker vi i dag 11 forskellige sorter på 4,6 ha. Dansk vin er bedre end nogensinde og vi har høstet 17 medaljer på 15 måneder. Du kan læse mere på vor hjemmeside: www.modavi.dk
Sdr. Vilstrupvej 1496000Kolding
Vexebo VinDansk økologisk naturvin og cider. Rundvisninger/smagninger og stalddørssalg kun efter aftale.
60867025
Veksebovej 93480Fredensborg
Højvang VinMindre vingård med eget vineri og gårdsalg.
Vingården drives økologisk med ca. 700 vinstokke
Vingården er anlagt i 2007.
Eriksborgvej 88960Randers SØ
Vester Vedsted VingårdVester Vedsted Vej 646760Ribe
Magtenbølle VingårdMagtenbøllevej 1025492Vissenbjerg
Dyrehøj VingaardDyrehøj Vingaard er Danmarks største vingård med over 10 hektar eller over 35000 planter. Vingården har egen fuld produktion og laver også vin for andre vinbønder.
Gårdens eget destilleri producerer vindruebrændevin og meget andet, bl.a. gin, drâm, likør og diverse frugtbrændevine.
Der er åbent for gæster hele året i butikken, i caféen eller på en rundvisning.
Røsnæsvej 2544400Kalundborg
ØrbyvingaardØrbyvingaard ligger 40 m over vandet og på det næst højeste punkt i Ørby.
Vingaarden har godkendt vineri og gårdbutik
Vi er i samarbejde med Agrovi for at blive økologisk, dersom vi ikke sprøjter med gift, men kun sprøjtemidler som er godkendt til økologiske planter.vi har nu 2700 vinstokke på gården.
vi laver vinarrangementer for 8 personer op til 50 personer. Arrangementet inderholder tur i vinmarken og se ind i vineriet samt smagsprøver,dette tager ca. 2 1/2 time og koster kr. 150,00 pr. g
Maglebjergvej 16 Ørby3200Helsinge
Todbjerg VingårdKommerciel vingård med ca. 5000 vinstokke fordelt på sorterne Cabaret Noir, Marquette, Pinotin, Cabernet Cantor, Rondo, Souvignier Gris, Riesel og Solaris.
Alt markarbejde følger de biodynamiske principper..
Lille Todbjerg 68530Hjortshøj
Neder Kjærsholm VingaardVingård fra 2009, der ligger i forbindelse med den gamle hovedgård, Neder Kjærsholm ved Thorning/Kjellerup i Midtjylland.

Vingården satser på at lave dansk vin i en rigtig høj kvalitet af de ca. 6000 vinstokke, der er placeret omkring vingården.

Neder Kjærsholm Vingaard producerer både rød-, rosé- og hvidvine men også grappa samt mousserende vine på druer og æbler.
Vattrupvej 28, Thorning8620Kjellerup
Vejrhøj VingårdVejrhøjvej 94540Fårevejle
Stae VingaardVingård med ca 2500 stokke, fordelt på både blå og grønne druer. Producerer primært Rosé og Hvidvin, men eksperimenterer også med Rødvin. Vine kan købes ved henvendelse på vingården. Tilbyder også rundvisninger fra 2 - 30 personer incl smagning af 2-3 vine. Mølstedvej 259310Vodskov
PilegaardVi dyrker 3 sorter på vingården:
Solaris, Cabernet Cantor og Souvignier Gris.

Besøg i vinmarken og salg af vin efter aftale.
Langelinievej 123600Frederikssund
Koruplund VingårdKoruplund Vingård og B&B blev etableret i 2015 med plantning af de første 1.500 af i alt 3.000 vinstokke.
Vingården er beliggende på sydvendte skråninger mod Kolindsund, midt på Djursland.
Vingårdens vision er at fremstille Perla Danica, en mousserende rosé samt diverse sideprodukter.
Endnu er vingården under etablering, så du må vente med at besøge os til 2021, hvor vi planlægger at åbne en gårdbutik og et formidlingsområde. Men indtil da kan du følge os på: http://koruplund.dk
Korupskovvej 138550Ryomgård
Præstø Vingård, GranabriJungshovedvej 24720Præstø
STUB VingaardSTUB Vingaard er startet i 2017. Vi har pt. ca. 1 ha med 4.000 vinstokke og har fokus på at lave hvidvin og mousserende vin, der afspejler den fantastiske natur på Røsnæs. Skambækvej 144400Kalundborg
HORN CIDERSkovrodsvej 508670Låsby
Magtenbølle Honning & MjøMig og min kone er biavlere og vi laver mjød, men vi laver også en del cider og øl samt æblebrændevin. Det hænder, at vi laver 25 liter vin på vores 35 vinstokke eller laver en anden frugtvin. Se mere på vores hjemmeside: www.magtenboelle.com
Magtenbøllevej 785492Vissenbjerg
SnoremarkHos os producerer vi en vifte af spændende drikkevarer: mjød, cider, ginlikør og alkoholfrie produkter. Vi elsker at eksperimentere med råvarer fra den danske natur og forvandle det til kvalitetsvin, som vi har høstet en stribe præmier for. Vores mjød er typisk halvsøde til halvtørre og cideren er en klassisk engelsk cider baseret på æbler fra vores ciderplantage.
Vi er åbne for private arrangementer, rundvisninger og besøg i gårdbutikken
se mere www.snoremark.dk
Gundsølillevej 524000Roskilde
VinperlenVinperlens formål er at lave dansk økologisk vin af økologisk dyrkede druer. Derudover laver vi også nogle frugtvine. Vin for andre vinavlere og private.
Vinperlen er en nicheproduktion af dansk økologisk vin. Vinen er produceret på friland, ligesom man ser det i vinlandene. Produktionen vil primært være rødvin og en mindre produktion af hvidvin og mousserende vine. Vinperlens marker og vin rum er godkendt til økologisk produktion af plantedirektoratet og fødevaredirektoratet som den første på
Lundemarken 194532Gislinge
Andersen WineryVi har produktion på adressen. Vrinners Bygade 45 8420Knebel
Næsby Strand VinlaugNæsby Strand Vinlaug er en forening som driver en vinmark. Det beplantede areal er 5000 m² med 1400 vinstokke, hvoraf druesorterne Rondo, Solaris og Cabernet Cortis udgør langt den største del. Druerne bliver dyrket efter de økologiske principper.Næsbyvej 20 B4200Slagelse
By Stokkebye ApSStokkebye Vingård ligger 8 km. syd for Kerteminde, i Bovense. I alt 9.500 vinstokke. Der laves hvidvine, mousserende vine og hedvine - alle efter økologiske principper.

Vinen kan købes på webshoppen på www.bystokkebye.com eller i gårdbutikken i vineriet. Vi tilbyder vinsmagninger m. rundvisning se @bystokkebye på Facebook og Instagram, el. kontakt os på info@bystokkebye.com
Kertemindevej 1525800Nyborg
MjødgårdMjødgård er et mikrobryggeri på Stevns, som er specialiseret i brygning af Mjød.

Hele idégrundlaget og visionen bag Mjødgård er, at brygge en mjød af højeste kvalitet. Vi vil brygge gourmetmjød og vi ser os selv, som en del af det Nye Nordiske Køkken.
Bryggeriet arbejder med en autentisk og traditionel tilgang til brygningen, der har været i brug siden vikingetiden og formentlig endnu længere tilbage i tiden.

Hos Mjødgård brygges mjøden af den gode danske honning fra grønne biavlere, hvor
Heeringvej 25. Bygning 84690Dalby
Lyngby Winery ApSLyngby Winery ApS er en cold climate vingård som er under opbygning. Der tages ikke imod besøgende i øjeblikket men vi forventer at kunne åbne dørene for de første gæster i efteråret 2022.Aalborgvej 269575Terndrup