- Dette emne har 4 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 4 måneder, 2 uger siden af .
Et klip fra Vinbladet.dk
Hvor er Bordeaux på vej hen?
Peter Vinding-Diers stiller spørgsmålet fra sit sicilianske excil.
af Peter Vinding-Diers 8. februar 2020, 9:53
Som en anerkendelse for mit arbejdet blev jeg optaget som medlem af Académie du Vin, det var en stor ære. Derefter fulgte nye observationer og<span style=”text-decoration: underline;”> opdagelsen af, at man kan kurere H2S fejl i vin ved hjælp af tøris og således undgå en risikofyldt brug af kobber.</span>
Disse begivenheder markerede nogle af højdepunkterne i mit vinliv.
Senere blev genopbygningen af gl…….
Jeg fandt denne pasus i en artikel i Vinbladet.dk. Hvem kan fortælle fremgangsmåden ved at fjerne bökser/H2S fra vin med tøris?
Tøris er som bekendt frossen CO2 , ca. – 80 °C.
Hilsen far Silkeborg.
- Du skal logge ind for at besvare indlæg.