skip to Main Content

En duft af fremtiden

Stemningen var god og humøret højt ved Dansk Vinskue 2018.

Allerede fra morgenstunden gik snakken livligt og den fortsatte ufortrødent dagen igennem for med udsigt til en rekordhøst om få uger var smilene ekstra brede blandt de fremmødte danske vinavlere ved dagens vinskue.

Dansk Vinskue er en festdag og et af årets højdepunkter for de danske vinavlere, og i år var programmet udvidet med frugtvin og frugtvinsproducenter eftersom Foreningen Dansk Vin, FDV, fra i år også repræsenterer frugtvinsfolket. Således har arrangementet vokseværk og det samme har foreningen, der tillige favner både hobbyavlere og professionelle vinavlere.

På dagens vinskue blev der i alt givet guldmedalje til 3 vine, sølvmedalje til 8 vine, bronzemedalje til 24 vine samt betegnelsen ”særlig udmærkelse” til 62 vine blandt de i alt 263 tilmeldte vine.

Se nærmere i pressemeddelelsen. Der er også et gruppebillede med de fleste medaljetagere. Og tabeller med resulteterne i de enkelte klasser: Hvidvin (inklusive orangevin), Rosé og clairet, Rødvin, Mousserende vin, Sød dessertvin, Hedvin af druer, Mousserende æblevin, Mousserende vin af anden frugt, Kirsebærvin, Øvrige frugtvine, Frugt-isvin, Frugt-hedvin og Frugtlikør.