Kalender af Begivenheder
M man
Ti tirs
O ons
To tors
F fre
L lør
S søn
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider
Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider
Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin, modning og høst. Frugt og bær til mousserende frugtvine og cider. Onsdag den 26. januar 2022 kl. 17.30-20.30 Emne 2: Helklasse-presning og lavtryks-presning i hydropresse…
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Begynderkursus i Vinavl, Modul 2, Anlæg af vingård
Begynderkursus i Vinavl, Modul 2, Anlæg af vingård
Anlæg af vingård Vi gennemgår teorien men vil primært arbejde med renovering af en gammel vingård. Hvad gør vi ved kommende svampeangreb i vinmarken? Tilmelding og betaling af kursusgebyr kan ske i FDV’s online-booking. Hvert FDV medlem må tilmelde yderligere en kursusdeltager. Med i prisen er frokost. Pris pr. deltager kr. 400. Afholdes 7. maj…
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Forårsseminar
Forårsseminar
Seminar for foreningens medlemmer søndag den 22. maj 2022 Afholdes på Svenstrup Gods, Borupvej 94, 4140 Borup Pris 350 kr. Der ydes refusion på ¼ brobizz for hver deltager, der kommer fra Fyn eller Jylland Du skal vælge ét emne formiddag og ét emne eftermiddag. Det gøres ved at anføre nummer i kommentarfeltet ved tilmelding.…
0 begivenheder,
0 begivenheder,
1 begivenhed,
Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider
Fremstilling af mousserende vin, mousserende frugtvine og cider
Studiekreds nr. 2 Videregående uddannelse for 24 deltagere, 3-4 timer månedligt fra onsdag den 24. november 2021. Onsdag den 24. november 2021 kl. 17.30-20.30 Emne 1: Druesorter til mousserende vin, modning og høst. Frugt og bær til mousserende frugtvine og cider. Onsdag den 26. januar 2022 kl. 17.30-20.30 Emne 2: Helklasse-presning og lavtryks-presning i hydropresse…