Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seminar om Frugtvin

24. februar 2018 (lørdag)

I regi af det GUDP (Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram) støttede frugtvins projekt NatVin afholdes en temadag ved Cold Hand Winery i samarbejde med Københavns Universitet og Foreningen Dansk Vin.

Program:
Kl. 10.00   Velkomst ved projektleder Torben Bo Toldam-Andersen, PLEN-KU
Kl. 10.10   Gamle og nye æblesorters potentiale til frugtvin (Torben Bo Toldam-Andersen)
Kl. 10.40   Aromaprofiler i frugtvin ved Mikael Agerlin Pedersen, FOOD-KU
Kl. 11.00   Mikrofloraen i spontangærede frugtvine ved Nils Arneborg, FOOD-KU
Kl. 11.30   Udvikling af analyseværktøjer til frugtvin. Mabel Vega og Torben Selberg, FOSS
Kl. 12.00   Frokostpause
Kl. 13.00   Frugtvin på det amerikanske marked ved frugtvins importør Christian Gregory, Shelton Brothers
Kl. 14.00   Er det muligt at lave en forretning ud af frugtvin? Jens Skovgaard
Kl. 14.20   Danish Drinks for Distribution. Katrine Vejgård, Future Food Innovation, Århus
Kl. 14.40   Kaffepause og rundvisning på Cold Hand Winery
Kl. 15.15   Etablering af nye udvalg i Foreningen Dansk Vin. Udvalg for frugtvin, Udvalg for myndighedskontakt, Vinskueudvalg samt øvrige udvalg. Valg af udvalgsmedlemmer og diskussion af ønsker og idéer til det videre foreningsarbejde herunder deltagelse i generalforsamlingen
Kl. 16.15   Vinsmagning af udvalgte forsøgsvine fra NatVin projektet ved Torben Bo Toldam-Andersen
Kl. 17.00   Afslutning på dagen

Aftenarrangement:
Kl. 18 ->   Middag med fælles frugtvins vinbar

Antallet af pladser er begrænset til 100 og forhåndstilmelding via FDV’s on-line-booking er obligatorisk.
Pris 250 kr for dagsprogrammet.
Supplerende tilmelding til middagen/aftenarrangementet koster yderligere 200 kr.

 

Detaljer

Dato:
24. februar 2018 (lørdag)

Arrangør

FDV’s Udvalg for Frugtvin

Sted

Cold Hand Winery
Haversmosevej 21
Randers NV, 8920 Danmark
+ Google Map